top of page

WORKSHOPS

this is me  &  my future

WORKSHOP THIS IS ME

Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar ben je goed in? Sta jij hier wel eens bij stil? Of ben je vooral bezig met wat er niet goed gaat en waar je beter in wilt worden?

Neem deel aan de creatieve workshop 'This is me'. Een drie uur durende workshop vol positiviteit waarin je in je eigen kracht komt te staan. Je leert samen met anderen in de groep je eigen kwaliteiten kennen, deze verwoorden en visualiseren door mindmapping en het maken van een visionboard. 

INHOUD WORKSHOP

Kennismaking
We starten met een kennismaking. Door middel van kleine opdrachten in tweetallen leer je jezelf en elkaar beter kennen. 

 

Mindmapping
Je maakt een mindmap. Dit is een visuele brainstorm met pen en papier. Je schrijft al jouw kwaliteiten op. 'Wauw, heb ik zoveel kwaliteiten?!' Tovert gegarandeerd een glimlach op jouw gezicht. 

 

Visionboarding
Je maakt een visionboard. Je zet de woorden van je mindmap om in beelden. Je kiest uit magazines afbeeldingen en woorden die jou aanspreken. Deze knip je uit en plak je zo op dat het een verhaal vertelt. Het verhaal van wie jij bent en wat jouw kwaliteiten zijn.  


Naar huis
Je neemt naast je mindmap en visionboard nog een 

mooie reminder van jouw kwaliteiten mee naar huis. 

DEELNEMEN

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de workshop? Verzamel een groep mensen (collega's, vrienden, familie) om je heen om de workshop mee te volgen en contact mij over verdere informatie.

Kosten:
De kosten zijn €75,00 per persoon, incl. materiaalkosten.

 

Locatie:
Bij jou thuis of op je werk. Wil je liever een andere locatie? Informeer naar de mogelijkheden.

WORKSHOP MY FUTURE

Wat zijn jouw wensen? Jouw dromen? Waar wil jij zijn over 5 of 10 jaar?  Ook in deze workshop gaan we dit visueel maken door middel van mindmapping en visionboarding. Het programma is te vergelijken met de workshop 'This is me' maar dan met een ander thema, namelijk jouw doelen en toekomst helder krijgen. 

Deze workshop is los of als vervolg van 'This is me' te boeken. Er is ook een combinatie van de workshops mogelijk. Informeer vooral naar alle mogelijkheden. Ik denk graag met je mee.

creatieve workshop
persoonlijke ontwikkeling
coaching
bottom of page