top of page
coach haarlem coaching

OVER MIJ

betrokken - creatief - doortastend

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Roos-Marie van der Meij oftewel Coach Roos-Marie. Ik ben work en life coach, getrouwd met Daan (ondernemer) en moeder van 3 kinderen: Abel (5), Vieve (3) en Ezra (9 maanden). Coach Roos-Marie ben ik gestart omdat ik veel mensen zie vastlopen en graag verder wil helpen. 

Hoe ben ik hier gekomen?

Al jong voelde ik dat ik dichtbij mijn kwaliteiten wilde blijven. Ik hield van tekenen en wilde graag modeontwerpster worden. Helaas werd ik niet aangenomen bij de opleiding van mijn dromen. Vanwege mijn natuurlijke interesse in het gedrag van mensen besloot ik Pedagogiek te studeren. Met succes en veel plezier. Na mijn studie ging ik aan de slag als studentcoach bij een Mbo-school in Amsterdam.
 

Naast mijn werk als studentcoach wilde ik mijn creatieve kant verder ontwikkelen waardoor ik besloot de opleiding modestyling te doen. Na de opleiding werkte ik als modestyliste maar al snel miste ik de sociale sector en ging ik aan de slag als projectleider van een innovatief onderwijsproject bij een ziekenhuis.

Hierna heb ik met veel plezier en succes diverse onderwijsprojecten gedaan. Na de geboorte van mijn oudste zoon Abel besloot ik me weer te richten op coaching. Opnieuw als student-coach in het Mbo-onderwijs, nu op een andere school. Met veel passie hielp ik jongeren stappen maken in hun ontwikkeling maar door een reorganisatie liep mijn baan als studentcoach af.


Omdat ik mij verder wil ontwikkelen als coach besloot ik de opleiding 'Coachen als professie' bij RINO Amsterdam. Deze opleiding is aangesloten bij International Coaching Federation(ICF), de grootste beroepsorganisatie van coaches ter wereld. Deze opleiding geeft me verdieping, inspiratie en een heel nieuw netwerk. Inmiddels ben ik Associate Certified Coach bij de ICF.

Daarnaast heb ik Coach Roos-Marie opgezet, waar
positieve ontwikkeling centraal staat. Hier help ik vrouwen die vastlopen in hun werk, privé of de balans tussen beiden kwijt zijn. Door het inzetten van mijn luisterend oor, doortastende vragen en creativiteit zet ik hen op hun eigen juiste spoor. Ook benieuwd hoe dat werkt? Neem vooral contact op voor een kennismakingsgesprek.

Vind je het leuk om te volgen wat ik doe?

Check dan ook mijn instaggramaccount @coachroosmarie

bottom of page